View All Galleries

Hvor engagerende er jeres kultur? Ledelse i praksis

Ledelse i praksis

Sikring af et bæredygtigt engagement går ikke gennem klassisk motivation, der i virkeligheden blot handler om at få hamsterhjulet til at køre hurtigere.Ledelse i praksis

Et bæredygtigt engagement er en form for engagement, hvor vi bruger masser af energi, men styrkes tilsvarende af læring og øget meningsfyldthed. Et bæredygtigt engagement er ledernes ansvar, det er medarbejdernes ansvar – ja det er et delt ansvar. Men hvordan gør du det, gennem ledelse i praksis?

Et godt sted at starte i arbejde med det bæredygtige engagement, er ved at stille skarpt på de elementer af kulturen der henholdsvis fremmer og hæmmer en engagerende kultur.

Vi har lavet et lille værktøj til at starte denne samtale op. Det er er enkelt vurderingsværktøj, med 22 spørgsmål. 11 spørgsmål vedrørende faktorer der fremmer en engagerende kultur og 11 der vedrørende faktorer der hæmmer den tilsvarende kultur. Der er ikke tale om et valideret værktøj og statistisk sikrede spørgsmål. Det er spørgsmål, vi har defineret på baggrund af forskning, analyser og vores egen erfaring og hjælper dig med din ledelse i praksis.

Du finder værktøjet Hvor engagerende er jeres kultur? i vores butik. Det er gratis.

Prøv at svare på spørgsmålene i ledergruppen, afdelingen eller for dig selv og tal om vejen til et bæredygtigt arbejdsliv i jeres afdeling.

Hvis du synes din arbejdsplads kunne sætte mere fokus på et bæredygtigt engagement, vil vi meget gerne planlægge et kursus skræddersyet til din virksomhed, så I kan få bedre engagement i hverdagen.

Share on FacebookShare on LinkedIn

Tags: , , , , , , ,