SNAKS

SNAKS er specialdesignede værktøjs- og materialepakker, der hjælper ledere og medarbejdere til at have effektive samtaler om emner, der knytter sig til kollektiv robusthed. SNAKS er så enkel, at den kan gennemføres med minimal forberedelse og påegen hånd uden hjælp udefra. En SNAKS kan som udgangspunkt anvendes hvor som helst, når som helst og af hvem som helst.

Kursus: Building Positive Psychology

Værktøjet er LEGO® Serious Play® kombineret med positiv psykologi. Kurser igen i juni i Budapest og i København i august.

Der vil blive arbejdet med emner som styrke og robusthed, engagement, målsætning, mening og vision.

Produkter og værktøjer: HEX™

HEX™ er et kortsæt med 200 kort, der kombinere billeder, ord, symboler og de 24 karakterstyrker, der beskriver menneskelig drivkraft. Vi anvender kortene i processer og workshops. Sammen med sættet følger en 60 siders guide med baggrund om metaforer, historier og positiv psykologi samt 8 forskellige trin for trin vejledninger til at komme i gang.

Produkter og værktøjer: Refleksionskort

Vores refleksionskort er et led i vores bestræbelser på at sikre mere læring i organisationer. I bund og grund handler det om at sikre holdbare forandringer, hvor organisationen ikke udpines, men udvikles.
Det er tanken, at du/I bruger kortene efter en opgave er udført eller efter en periode på arbejdet.

TAL med TING – et dialogredskab

TAL med TING er et dialogredskab hvor man anvender fysiske ting til at skabe fælles viden og indsigt. Metoden giver plads til at se muligheder og komme i dybden.

Foredrag: Bæredygtigt arbejdsliv

Styrkebaseret ledelse

Et bæredygtigt arbejdsliv er et arbejdsliv fyldt med mening. Det er et arbejdsliv, hvor du i højere grad kan tage dig selv med på arbejde uden frygt for at blive pålagt en ’ja-hat’ eller ’nej-hat’, men i stedet kan opbygge fleksibiliteten til at have den mest oplagte ’hat’ på.

Processer og forløb: Strategiudvikling og strategisk leg

Ledelse i praksis

Vi kalder vores tilgang for strategisk leg fordi vi omdanner vanestyrende møderum og processer til “legepladser” hvor ledergrupper, uden parader tænker mere frit og dermed i højere grad leder med nye tanker, scenarier og muligheder for fremtidens virksomhed.

Styrkebaseret ledelse (foredrag)

Styrkebaseret ledelse

En af de største styrker ved styrkebaseret ledelse er, at man gerne må tale om svagheder, lav performance og give kritik. Styrkebaseret ledelse bidrager nemlig til at sikre den robusthed, der får medarbejderen til at opleve kritikken konstruktivt.
Nogle vil måske mene, at styrkebaseret ledelse er mere bøvl end business. Lad dem have deres meninger. Forskning viser, at supplerer du eksisterende ledelsestilgange med styrkebaserede metoder, løfter du både dine medarbejdere og bundlinjen.

Produkter og værktøjer: Styrkekort

Gnist styrkekort indeholder 24 kort, der hver repræsenterer en af de 24 VIA karakterstyrker. Styrkekortene sætter IKKE fokus på færdigheder, men mere på motivationsfaktorer og de psykologiske faktorer der skaber styrker og robusthed.

SPAR LIGE NU OP TIL 60% PÅ SKOLE STYRKEKORT, se under butik.

Workshop: Play Your Strengths

Styrkebaseret ledelse

I en Play Your Strengths workshop udforskes egne og teamets styrker ved hjælp af Lego® Serious Play®.

Der kan forud for brugen af Lego® brikkerne være skabt kendskab til såvel styrkebegrebet som til deltagernes hver isærs topstyrker.

Kursus: Robuste fællesskaber

Styrkebaseret ledelse

På dette kursus bliver du som ledere, TR eller AMR introduceret til centrale tilgange til at sætte mental sundhed og robusthed på dagsordenen i din del af organisationen. På kurset arbejder vi med praktiske tilgange til at sikre mere robuste fællesskaber.
Dagskursus for bare kr. 2.500 i både Aarhus og København.

Foredrag/workshop: Mental sundhed og robusthed

Styrkebaseret ledelse

I samarbejde med Vibeke Koushede, seniorforsker i mental sundhedsfremme ved Statens Institut for folkesundhed holder vi workshop med fokus på kollektiv robusthed. Hvis vi vil udvikle den mentale sundhed og via det, bl.a. sikre en robust arbejdsplads, må vi ændre fokus og blive klogere på det, der styrker os, men vi gør os selv og vores arbejdspladser en bjørnetjeneste, hvis dette bliver et individuelt ansvar, når nu vi som fællesskab kan gøre det så meget bedre.

Egeskoven – stå mere robust sammen

Egeskoven er et koncept til at øge den kollektive robusthed i teams på op til 9 møder.

Egeskoven kræver ingen facilitator eller leder, men gennemføres uden anden hjælp og instruktion end den, der følger med i den helt særlige indpakning.

Foredrag: Budskaber der fænger

Styrkebaseret ledelse

…præsenter med gnist Hvorfor lever nogle idéer i bedste velgående mens andre dør hurtigt? Og hvordan forbedrer vi værdige idéers […]

Foredrag: Den bedste motivation kommer indefra

Styrkebaseret ledelse

Motivation er drivkraft for vores handlinger. Ikke blot er motivation afgørende for, om vi går i gang med en ændring, men også for om vi succesfuldt gennemfører ændringen. Foredraget vil handle om forskellen på indre og ydre motivation og hvordan den indre motivation er mere holdbar og gør dig mere robust.

Foredrag: Positiv Psykologi – Fis eller formue

Styrkebaseret ledelse

Med udgangspunkt i solid forskning, og dokumenteret erfaring fra hele verden er vi i dag langt klogere på hvad der egentlig virker i bestræbelserne på at sikre trivsel, der kan ses på bundlinien, nemlig engagement.

Foredrag: Styrker i arbejdslivet

Styrkebaseret ledelse

Hvordan kan vi mere effektivt blive klar over det, der giver os drivkraft – over det der tænder gnisten i vores arbejdsliv? Hvordan kan vi arbejde med vores styrker og sørge for, at de gør en positiv forskel?

Foredrag: Psykologisk Kapital

Styrkebaseret ledelse

Hvis man siger at finansiel kapital er hvad vi har, menneskelig kapital hvad vi ved social kapital hvem vi kender, så er psykologisk kapital hvad vi har kapacitet til at lykkedes med.

Workshop: Lego® Serious Play®

Styrkebaseret ledelse

Lego® Serious Play® er en innovativ metode designet til at forbedre innovation, performance og gruppe dynamikker. Vi tilbyder metoden som “stand alone” workshops eller integreret ind i processer og forløb.