Foredrag/workshop: Mental sundhed og robusthed

28 jan
egetræ

 I samarbejde med Vibeke Koushede (jordemoder, MPH, ph.d.)  Seniorforsker i mental sundhedsfremme ved Statens Institut for folkesundhed og forfatter til bogen “For mental sundhed – et nyt perspektiv”, udbyder vi dette foredrag/workshop, som ligesom alle andre foredrag tilpasses målgruppen og længde.

I løbet af de seneste år er der kommet et øget fokus på mental sundhed og robusthed. Dette fokus har desværre oftest alene handlet om behandling eller individuel stresshåndtering, men mental sundhed og robusthed handler om meget mere og andet end det.

Følelsen af meningsfuldhed, at vi har noget at stå op til om morgenen, at vi er en del af et fællesskab, og at vi bidrager med og til noget der er større end os selv er afgørende.

Hvis vi vil udvikle den mentale sundhed og via det, bl.a. sikre en robust arbejdsplads, må vi ændre fokus og blive klogere på det, der styrker os, men vi gør os selv og vores arbejdspladser en bjørnetjeneste, hvis dette bliver et individuelt ansvar, når nu vi som fællesskab kan gøre det så meget bedre.

På denne workshop bliver du introduceret til begreberne mental sundhed og robusthed og for en række praktiske strategier, der sikrer mere kollektiv robusthed. Vi undersøger og identificerer metoder til at sætte disse strategier i spil igennem forskellige typer af handlingsorienterede samtaler. Workshoppen vil veksle mellem mundtlige oplæg og arbejde i mindre grupper.

Her kan du desuden gratis downloade vores eBog eller lydfil om “7 principper til udvikling af kollektiv robusthed“.

 

 

 

Share on FacebookShare on LinkedIn