Foredrag: Styrker i arbejdslivet

07 jan

mpi3Hvordan kan vi mere effektivt blive klar over det, der giver os drivkraft – over det der tænder gnisten i vores arbejdsliv? Hvordan kan vi arbejde med vores styrker og sørge for, at de gør en positiv forskel?

Foredraget vil via værktøjer som Styrkekort sikre at deltagerne efterfølgende:

  • Har udforsket sine 5 top styrker
  • Vil være mere afklaret om hvordan deres styrker kan bruges til nå deres mål

Mads udkom med bogen ”Gnisten i arbejdslivet  – find, forstå og forankre dine styrker” i marts måned 2013 på Dansk Psykologisk Forlag. Udgangspunktet for denne øvelsesspækket arbejdsbog er, at styrker er de knapper, der – når vi trykker på dem – udløser tanker, følelser og handlinger, der styrker os, giver os energi og tro på os selv. En bog, der, med udgangspunkt i solid forskning inden for især positiv psykologi, møder læseren i øjenhøjde og giver konkrete og relevante anvisninger på, hvordan du kan lære at fokusere på dine styrker.

Foredraget er med udgangspunkt i bogen og henvender sig til alle der ønsker at blive klogere på deres styrker, og vil naturligt nok også være yderst relevant for ledere og HR personer, da det vil give dem en række værktøjer til at få det bedste frem i deres medarbejdere.

 

Share on FacebookShare on LinkedIn