Kurser, foredrag og workshops

mpi3Til højre kan du læse mere om et udvalg af de kurser, foredrag og workshops vi hidtil har afholdt. Uanset emne afholder vi dem altid med udgangspunkt i tre principper:

  1. Science is sexy
  2. Gør det uhåndgribelige håndgribeligt
  3. Resultater der holder.

Science is sexy

Hvem har sagt at forskning er kedeligt? Når Mads holder afspejler deltagernes spørgsmål og efterfølgende dialog at eksisterende viden er blevet underbygget og nye perspektiver er skabt. Vi mener nemlig det er afgørende at alt hvad vi siger og påstår underbygges af anerkendt forskning.

Gør det uhåndgribelig håndgribeligt

Når deltagerne i vores foredrag igen befinder sig hjemme på arbejdspladsen arbejder de videre med elementer fra foredraget. Det er ikke kun i form af den inspiration vi har givet, men også fordi et varemærke ved vores foredrag er de fysiske værktøjer vi har med. Især er vores styrkekort  med til at gøre abstrakte temaer som styrker og motivation håndgribeligt.

Resultater der holder

Er udvikling altid den enkelte leder eller medarbejders ansvar? Vi tror at udvikling starter med individet selv og vedkommendes egen refleksion og adfærd men at denne udvikling er dybt afhængig af de relationer vedkommende indgår i. Det betyder at den gængse opfattelse af, at udvikling altid er individets eget ansvar ikke, i vores optik, er den fulde sandhed. Vores foredrag efterlader ikke deltagerne med en personlig byrde af ansvar, men derimod med indsigt i de komplekse problemstillinger, der ofte er forbundet med at sikre sammenhæng mellem individuel og fælles forandring.