Kurser og foredrag – oversigt

mpi3

Kurser

Building Positive Psychology
Vores certificeringskursus for facilitatorer ”Building Positive Psychology” er ikke endnu et fikst faciliteringskursus om positiv tænkning. Det er derimod måden du sikrer fælles læring, da alle dine kursister og workshopdeltagere bidrager, og dermed får en dybere forståelse for det emne, I sætter fokus på. Værktøjet er LEGO® Serious Play® kombineret med positiv psykologi. De næste kurser er:

  • 24-26 juni i Budapest, Ungarn (3 dage med både Ilona Boniwell og Mads Bab, forud for den 9. European Conference on Positive Psychology)
  • 13-16 august i København (4 dage med Mads Bab)
Der vil blive arbejdet med emner som styrke og robusthed, engagement, målsætning, mening og vision. Og da der allerede er kommet tilmeldinger, skal du skynde dig at læse mere og sende din tilmelding afsted NU. Der er et begrænset antal pladser. Early bird prisen er 2300€ og gælder til 1. april.
Plejehjemsleder Lene, som var med på tilsvarende kursus i august, skrev efterfølgende dette: Et virkelig fantastisk læringsforløb, hvor du får så meget brugbart med hjem, at du som leder, coach eller konsulent kan facilitere og udvikle medarbejdere og kunder endnu mere inspirerende og professionelt. Mads er meget inspirerende og vidende, man er heldig når man er så tæt på en person med sådan et engagement. Desuden er kurset fyldt med inspirerende kollegaer fra hele verden. Super. .
€2500
Læs mere her.
Sted: Budapest/København
Start: 24 juni 2018
Mere information »

Foredrag

Ingen arrangementer