Marianne Bundsbæk

Marianne har mere end 17 års erfaring med projektledelse, coaching og formidling.  Først 12 år i rejse- og turistbranchen og senest 5 år som projektleder på Danmarks daværende største reklamebureau Recommended, men siden august 2012 har Marianne styret projekterne i Gnist. Marianne har desuden gennemført en ICF godkendt coach uddannelse hos GROW2.

Hendes erfaring og sans for overblik og sammenhæng gør at hun fra start til slut af forløb sikrer den røde tråd og at processen holdes på sporet. Ofte deltager Marianne også som sparringspartner i planlægning af forløb og foredrag.

Marianne er med i produktudvikling, særligt når det gælder design og står for inspirerende undervisningsmaterialer, der passer til den enkelte målgruppe. Står Gnist for mere end det faglige, er det hende, der står for alt udenom, dvs. alt fra lokaleleje til forplejning og hun sikrer ligeledes den røde tråd til dagens faglige indhold.

Ligeledes er det Marianne der står for salg af foredrag og produkter samt afdækker PR muligheder.

Med topstyrkerne retfærdighed, dømmekraft, perspektiv, ærlighed, venlighed og social intelligens er Marianne drevet af at være med til at gøre en forskel så den enkelte deltager i et Gnist forløb, foredrag etc. føler sig godt forstået og modtaget, at der er evidens bag og at mulighederne for en reel forskel er tilstede for alle.