Filosofi og værdier

Vores vision og mission

Som virksomhed og mennesker drives vi af en grundlæggende filosofi og et sæt af værdier. Filosofien, der på en og samme tid udtrykker vores vision, det mål vi sigter efter men også vores mission, det vi brænder for, kan vi ikke sige bedre end dette digt af den amerikanske digter Ralph Waldo Emerson:

At grine ofte og meget;

At vinde respekten fra intelligente mennesker og børns kærlighed;

At fortjene anerkendelse fra ærlige kritikere og modstå svigt fra falske venner;

At værdsætte skønhed;

At finde det bedste i andre;

At efterlade verden et bedre sted, uanset om det er i form af et barn der trives, en blomstrende have eller et forbedret samfund;

At vide at bare et enkelt liv har levet en smule lettere, fordi du har levet.

Det er hvad det vil sige at have succes.

 

Vores værdier

Vores værdier udspringer af citatet fra Dante: “Gnist følger ofter lille flamme” Vores gnist, flamme, og den drivkraft, der holder os på sporet kan opsummeres i fem temaer, eller værdier om du vil:

 

logo_g

Good Business

Det skal være sjovt at lave forretning. Fokus er på den tredobbelte bundlinje. Indtjening til vækst og de sjove eksperimenter. Men kun indtjening med fokus på miljøet og social ansvarlighed. Og kun indtjening hvis vi og vores kunder har det sjovt.

 

logo_nNoticible Networked
“I can’t do what you do and you can’t do what I do but together we can change the world.” sagde Mother Teresa. Sammen med nøje udvalgte samarbejdspartner, der kan noget vi ikke kan – kan vi en ting. Vi kan forandre verden, så flere gnister bliver til flammer.
Gnist vil være kendt for sine relationer og venner – venner der støtter, udvikler, udfordrer og som ved at   nøgleordet for fremtidens konsulentvirksomhed er forbundet.


logo_iInspired Innovation
Innovation er nøglen til organisationers vækst. Ideer og inspiration er grundlaget for al innovation. Vores svar: leg på den seriøse måde og inspiration til idéer fra spøjse kilder og skøre projekter.

 

logo_sScience is Sexy
Hvem har sagt at research er kedeligt? Det kommer an på øjnene, der ser. Rådgivning af andre skal baseres på god research og ikke halve antagelser.
Vi tilstræber konstant en engageret tilstedeværelse i den forskning, der giver svar på en af vores største udfordringer – hvordan sikrer vi at langt flere mennesker brænder for det de gør?

 

logo_tThink like a designer
Vi er designtænkende. For tænkende som en designer søger vi at forandre måden man tænker udvikling af mennesker på. Kombinationen af den kreative tilgang og det videnskabelige udgangspunkt gør det muligt for os at udvikle og tilbyde unikke værktøjer og metoder.

 

Læs her hvordan vi fortolker positiv psykologi.