LYNfabrikken – Her bor Gnist

lynfabrikken_grafikHvor bedre for en Gnist at bo end i en LYNfabrik!

LYNfabrikken er et af landets førende kontorfællesskaber for kreative virksomheder indenfor innovation, design og kommunikation. Når Gnist bor i Lynfabrikken skyldes det stedets helt særlige puls – det er så inspirerende at bo med nogen, der har lidt kant og som dagligt giver en nye perspektiver.

LYNfabrikken er dog meget mere end bare kontorer.

Også en kaffebar

LYNfabrikkens kaffebar i midten af Aarhus (på etagen over kontoret) har åben fra mandag til fredag, og er med sine langborde og gratis trådløst internet en oase for afslapning, fordybelse og inspiration. Kaffebaren brygger omhyggeligt lækker kaffe, har et godt udvalg af the, lækre økologiske chokolader, varme paninis, croissanter mm.

Så når du kommer på besøg eller til møde, kan du roligt forvente en god behandling.

Foredrag

LYNfabrikken har siden 2003 afholdt foredrag med folk og for folk fra den kreative verden. LYNtalks handler om at inspirere det kreative miljø både lokalt og internationalt og har præsenteret mere end 40 nationale og internationale navne til at fortælle om deres liv og arbejde med design, arkitektur, kunsthåndværk, film/animation og kunst. Næsten alle tidligere foredrag er tilgængelige i fuld længde på Lynfabrikkens hjemmeside, eller som podcasts via iTunes – ganske gratis.

LYNfabrikken.dk kan du læse meget mere om stedet, os der bor der og de spændende arrangementer der afholdes hos os.