View All Galleries

Performance og læring i Kvadrat

Fordobling af omsætningen de sidste fem år og dermed et resultat på 1,2 mia. kr og en tilsvarende solid indtjening. Det går godt for Kvadrat.

Kender du ikke Kvadrat skal du bare købe et  møbel- eller designmagasin så kan du ikke undgå at se deres produkter eller læse om deres tilgang til design. For Kvadrat har indtaget førerpositionen på markedet for designtekstiler og siden Anders Byriel og Mette Bendix overtog virksomheden fra deres fædre er udviklingen bare gået en retning. Den rigtige retning. For det er ikke kun kunderne der er vilde med Kvadrat, medarbejderne er også. Det viser deres trivsels og tilfredsmålinger i hvert fald klart og tydeligt.

Læring er en forudsætning

I en artikel vi har skrevet til magasinet Uddannelse og Udvikling der udgives af Dansk HR siger Mads Nygård, der er Senior Vice President for Strategi og HR at Kvadrat kun kan sikre en bæredygtig vækst ved  at tage udganspunkt i de eksterne ”krav”, der stilles til virksomheden. Når kompleksiteten i omverdnen stiger, kræver det en stor intern agilitet for at kunne tumle med den nye virkelighed. Det kræver  organisatorisk læring så kompleksitet kan vendes fra at være en trussel mod high performance til at kunne omfavnes den og blive en styrke.

Jeg har, som rådgiver i Gnist, haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Kvadrat siden 2007. Samarbejdet har kredset om dele af de læringstiltag virksomheden har iværksat. Det er derfor vi er glade for at kunne præsentere denne podcast, hvor jeg taler med Mads Nygård om hvordan performance og læring går hånd i hånd.

Lyt til podcasten her

 

Introduktion til podcasten

Share on FacebookShare on LinkedIn