Persondatapolitik

Persondatapolitik 2018-09-19T08:25:23+00:00

Kontakt marianne@gnist.com hvis der er yderlige spørgsmål eller kommentarer.

Vi er forpligtet til at beskytte ​​vores kunders, leverandørers, partnere og medarbejderes data, herunder personoplysninger. Vi arbejder derfor løbende på at sikre overholdelse af gældende databeskyttelseslovgivning, herunder Generaldirektoratet for Databeskyttelse (GDPR).

Kunder, leverandører og partnere

Vi indsamler kun personoplysninger, der er nødvendige for de aftalte formål.  Generelt er der kun tale om generelle – ikke-følsomme – personlige data, herunder navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Derudover indsamler vi data om vores kunder samt vores kunders ledelsesmæssige forhold med henblik på generel kundekontakt og administration.

Besøgende på gnist.com og modtagere af nyhedsbrev

Vi behandler personoplysninger, hvis en registrering til nyhedsbrev indsendes via vores hjemmeside.

Tredjeparter, der leverer varer eller tjenesteydelser

Vi bruger tredjeparter, såsom underleverandører, i forbindelse med levering af vores tjenester som nyhedsbrev system, lønsystem og faktureringssystem eksempelvis. Sådanne tredjeparter kan få adgang til personoplysninger, så de kan levere den aftalte tjeneste. Gennemførelsen indgår i databeskyttelsesaftaler, der er nødvendige for at sikre, at der er sikkerhed for at beskytte data og overholde vores databeskyttelsesforpligtelser.

Den registreredes rettigheder

Dataene gemmes, så længe de er relevante eller indtil den registrerede anmoder om sletning af dataene.  For yderligere oplysninger om dine rettigheder som registrerede henvises til Datatilsynets hjemmeside, hvor du finder yderligere retningslinjer.

Kontakt

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller kommentarer, ønsker dine data slettet eller andet.
Gnist Aps
Vestergade 49b
8000 Aarhus C
CVR 34478074
Telefon 24861511
Mail: marianne@gnist.com