View All Galleries

Tema: Styrker

Gnists top 10 om styrker:

Artikler:

Gnist: Hvad er styrker?
I denne artikel beskriver vi, hvad styrker er. Det er nemlig ikke nødvendigvis det, du er god til, men de kontakter du kan trykke på, når du har brug for ekstra robusthed.

Gnist: Hvorfor egentlig arbejde med styrker?
Det er et helt centralt og sundt spørgsmål at stille sig selv. Styrker er nemlig ikke bare det, vi er gode til. Men hvad er det så? Bliv meget klogere her.

Gnist: Hvordan gør jeg mig selv og mit team mere robuste, når vi mødes af udfordringer?
Forståelsen for hvad der er meningsfyldt for den enkelte og dermed forudsætningen for at sikre robusthed, er et afgørende fokus for den styrkebaseret leder.

Videoer:

Gnist: Det periodiske system af motivation (7 minutter) :
55 internationale forskere rejste i slutningen af 90’erne verden tynd for at kortlægge de faktorer, der skaber indre motivation og personlig styrke i mennesker. De 24 faktorer de identificerede, kaldes for karakterstyrker og dem har vi samlet i et såkaldt periodiske system af motivation.

Case Western Reserve University (2,5 minutter) :
Video fra forskning af den menneskelige hjerne i forhold til samtaler om styrker eller ej.

Gnist: Medarbejderudvikling (4,5 minutter) :
Denne video giver dig en større forståelse for, hvad motivation er og hvordan motivation sikrer robusthed. Derudover giver videoen dig en øvelse til at blive klogere på, hvornår du har det som en fisk i vandet.

Gnist: Styrker skaber styrke (9 minutter) :
Denne video handler om, hvordan fokus på styrker skaber robusthed. I videoen gennemgår vi alle de 24 styrker, vi mennesker besidder samt forklarer, hvordan du kan spotte disse styrker hos dig selv og andre.

Gnist: Styrketest (4 minutter) :
I videoen fortæller vi, hvor du kan tage en test af dine styrker. Vi forklarer også, hvordan du kan forstå testens resultat, samt hvordan du kan bruge styrkeresultatet i dit videre arbejde med dine styrker.

Gnist: 5 styrkende spørgsmål (3 minutter) :
I denne video bliver du klogere på, hvilken forskel arbejdet med styrker gør for dit og dine kollegaers arbejdsliv. Vi stiller dig også nogle gode spørgsmål, som gør dig klogere på dine egne eller dine kollegaers styrker.

Gnist: Hvad taler I om? (3,5 minutter) :
I denne video bliver du klogere på, hvordan I ved at evaluere jeres sejre på samme måde, som I evaluerer jeres fejl, skaber et mere robust fællesskab.

Share on FacebookShare on LinkedIn