eBog – 7 principper om udvikling af kollektiv robusthed

Mads Bab har skrevet denne bog sammen med Nikolaj Juul Jakobsen, og ambitionen med denne eBog er at kaste lys over de overvejelser, vi mener er afgørende, når man bevæger sig ind i arbejdet med kollektiv robusthed.

Vores ønske er, at du som læser bliver klogere på begrebet robusthed, og at det står klart for dig, at ansvaret aldrig er den enkelte medarbejdere alene, men derimod et fælles ansvar.

eBogen uddyber grundforudsætningerne for arbejdet med kollektiv robusthed og præsenterer 7 principper, som vi mener, er afgørende for at arbejdet med mental robusthed både foregår forsvarligt men også effektivt.

Løsningen må og skal nemlig være, at vi sammen skaber de stærkeste arbejdsfællesskaber samtidig med, at vi dagligt lærer at navigere modstandsdygtigt i den virkelighed, vi befinder os i. For kollektiv robusthed er ikke noget man har eller ikke har. Det handler om graden og bør forstås som en læringsproces, hvor man i samspil med kolleger tilegner sig viden om sig selv, om andre og om de forhold, der indvirker på ens trivsel.

Download bogen her

FOREDRAG

Mere robusthed tak – men i fællesskab!

Et foredrag om alt det vi i fællesskab kan gøre for løse vanskelige faglige udfordringer ,og de muligheder vi har for at realisere spændende potentialer sammen.

Mere robusthed men i fællesskab

“Pres, pres, pres. Arbejdslivet i Danmark minder mig om en bil, der kører 130 på motorvejen, men kun i fjerde gear. Overophedet og i for mange omdrejninger med alt for mange, der har det skidt og alt for få, som virkelig trives. Det koster menneskeligt og det koster på virksomhedernes bundlinjer.”

Sådan skriver Mads Bab i artikel på POV International, som du kan læse her

Hør om de 7 principper

2019-09-09T07:54:17+00:00