Erhverv Fredericia

Tak for sidst.

Som lovet får I hermed min præsentation fra onsdag morgen. Og her nedenunder har jeg samlet, hvad jeg ellers tænker, der kunne have jeres interesse.

Har I spørgsmål eller forespørgsler, så tøv ikke med at ringe til mig på 8161 3939 eller mail til mads@gnist.com.

Podcast: Performance og læring i Kvadrat

Mads Bab har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Kvadrat siden 2007. Samarbejdet har kredset om dele af de læringstiltag, som virksomheden har iværksat. Det er derfor, vi er glade for at kunne præsentere denne podcast, hvor Mads taler med Mads Nygård om, hvordan performance og læring går hånd i hånd.

Øg organisationens handlekraft med styrkebaseret ledelse

Det kan siges ret enkelt. Styrkebaseret ledelse handler om at styrke mennesker. At gøre mennesker klogere på forudsætningen for at lykkes, mere handlekraftige ift. at føre den viden ud i livet og mere robuste, når udfordringerne trænger sig på.

Styrkebasede udviklingssamtaler

Vi har i samarbejdet med Ledernes Hovedorganisation udviklet et helt unikt koncept for medarbejderudviklingssamtaler med udgangspunkt i styrkebaseret ledelse. Konceptet er velafprøvet med stor succes internt i Lederne, og tilbydes nu frit til dig som leder eller til din organisation.

Case: Styrket handlekraft og performance for alle ledere i PFA Pension

Gnist har igennem flere år sparret med PFA ‘s HR om styrkelsen af organisationens handlekraft, robusthed og performance via bl.a. styrkebaseret ledelse og styrkebaseret performance samtaler.

Er jeres læringsrate større end jeres forandringsrate?

”Hvis en organisation skal klare sig godt, må dens læringsrate være større end omgivelsernes forandringsrate.” Sådan sagde ophavsmanden til aktionslæring, professor Reginald Revans tilbage i 80’erne.

Og sådan indledes artiklen i Dansk HR’s magasin Uddannelse & Udvikling, som er en samtale mellem Mads Nygård (Senior Vice President for Strategi & HR i Kvadrat) og Mads Bab.

Få gratis metoder, podcasts og artikler mm ca. 10 gange om året

Udvalgte bøger, værktøjer og foredrag

I gang med styrkebaseret ledelse

kr. 120

HEX™ er et værktøj, der består af 200 kort, som kombinerer billeder, ord og symboler

kr. 485

FOREDRAG

Pust nyt liv i MUS samtalen med styrkebaseret ledelse

2018-09-14T07:03:58+00:00