Kursus: Certificering i brug af Lego® Serious Play®

Kursus: Certificering i brug af Lego® Serious Play®

Kursus: Certificering i brug af Lego® Serious Play®2021-03-10T08:20:24+00:00

Project Description

Bliv certificeret i brugen af LEGO® SERIOUS PLAY® og lær samtidig en masse om positiv psykologi.

Vores certificeringskursus, der afholdes to gange om året i Danmark er fire intense dage, hvor du lærer, hvordan denne spændende metode gør, at grupper får en endnu dybere, større og mere meningsfyldt forståelse for der knytter sig til trivsel, samarbejde, performance og strategi.

Idag er der ikke et officielt LEGO® SERIOUS PLAY® faciliteringskursus, men en række forskellige udbydere, der hver har sin måde at undervise i brugen af LSP. Vi har bygget vores tilgang på en modulbaseret version af LSP, der gør det nemt at overføre til egne udfordringer og tilgange. Fremfor at fokuserer på en stringent tilgang til brugen af LSP, arbejder vi mere fleksibelt.

Vi har valgt at bygge vores træning på metoder fra bl.a. positiv psykologi, men gør meget for at overføre metoden til andre elementer. F.eks. arbejder vi med LSP og karakterstyrker, men taler om hvordan den metode, kan bruges sammen med værdier, talenter, færdigheder og andre mere generelle temaer. Et andet eksempel er at vi arbejder med LSP og sense making, men taler om hvordan den metode, kan bruges sammen med udvikling af missioner, visioner og strategi. Et tredje eksempel er at vi arbejder med LSP og mindsets, men taler om hvordan den metode, kan bruges til at problemanalyse, kreativ problemløsning og håndtering af barrierer for forandring.

LEGO® SERIOUS PLAY® for positive psychology er et 4 dages åbent facilitator kursus på engelsk med deltagere fra hele verden.

Næste hold er:
3. – 6. januar 2022
i København

På kurset sætter Mads Bab fokus på:

  • Hvordan en LEGO® SERIOUS PLAY® workshop planlægges, opbygges og afholdes
  • Emner indenfor den positive psykologi som karakterstyrker, mening, formål og mindset
  • Hands On Thinking metoden og hvordan LEGO® SERIOUS PLAY® hjælper til øget team flow, kreativ problemløsning og kollektiv intelligens

Når I går fra kurset, vil I:

  • Få bogen Exploring Positive Psychology with LEGO® Serious Play® som fysisk bog
  • Have trygheden og indsigten til at gennemføre LEGO® SERIOUS PLAY® workshops med afsæt i jeres egne udfordringer og behov
  • Have designet jeres egen workshop og være klar til at gennemføre den, når I kommer hjem.
  • Have et officielt certifikat på, at I har færdighederne til at designe, tilbyde og facilitere LEGO® Serious Play®

I kan forvente et kursus, hvor:

  • I hver dag bygger med LEGO og fordelingen mellem at bygge og diskutere er 60/40
  • Et intens, men sjovt forløb med max 12 deltagere
  • I møder ledere, coaches, psykologer, HR Specialister fra hele verden de

Læs meget mere om LEGO® SERIOUS PLAY® for Positive Psychology på Build and Share og om selve kurset på denne side.

“If you by any chance feel the need for boosting your way of working with your leadership, your team or your self – then I can strongly recommend to check out this training. It was so refreshing and empowering to approach challenges from the angle of Positive Psychology focusing more on strength than weaknesses.”

Ulrik Juul

“Et virkelig fantastisk læringsforløb, hvor du får så meget brugbart med hjem, at du som leder, coach eller konsulent kan facilitere og udvikle medarbejdere og kunder endnu mere inspirerende og professionelt. Mads er meget inspirerende og vidende. Desuden er kurset fyldt med inspirerende kollegaer fra hele verden.”

Lene Wichmann

Thank you for fantastic days combining theory and practise building positive psychology with Lego Serious Play. It has indeed inspired me to apply these methods in my practise as a facilitator and consultant when working with organizations. LSP adds new dimensions to the depth of intervention.”

Kate Dahl