Podcast: Organisatorisk flow og læring

Podcast: Organisatorisk flow og læring2019-05-28T08:08:16+00:00

Hør om hvorfor så mange forandringsprocesser slår fejl, og hvorfor adfærdsdesign er et af de mest oplagte steder at lede efter værktøjer som leder.

Nedenstående podcast er udarbejdet forud for en dialog med direktion om, hvad der spiller ind og spænder ben for resiliensen i deres lederteam, men også på tværs af organisationen.

McKinsey estimerer at op imod 70% af alle forandringsprocesser fejler. Vi er tilbøjelig til at give dem ret. Måske fordi langt de fleste organisationer arbejder efter forandringsmodeller, der er forældede. Modeller, der er tiltænkt en perfekt verden, hvor mennesker handler rationelt og hvor man ofte tror at mere kommunikation er løsningen. Men mere kommunikation får os ikke over målstregen, tværtimod kan det øge kompleksiteten. Der er brug for en anden vej, hvilket i vores optik bl.a. handler om adfærdsdesign.

I Podcasten berøres emnerne overordnet og dermed ikke så konkret, at du kan forvente løsninger og praktiske metoder. Dem tager vi dog gerne i en dialog, hvis det er relevant.

Vil du være sikker på ikke at gå glip af kommende podcast og artikler, så tøv ikke med at skrive din mailadresse oppe i øverste højre hjørne, du kan til enhver tid med blot et klik afmelde det igen.

Vær med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om organisationsudvikling og få løbende artikler, metoder og input til din ledelse.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Foredrag

Må jeg sige min mening

Et foredrag om psykologisk tryghed og hvad der desværre, er en alvorlig sag på mange arbejdspladser. Nemlig frygten for at sige sin mening, lave fejl eller vise usikkerhed.