Rådgivning og sparring

Rådgivning og sparring2019-08-25T16:42:33+00:00

Verden forandrer sig; virksomheder og mennesker forandrer sig med. Et resilient fællesskab evner at forudse, imødekomme og tilpasse sig forandringer på en måde, der sikrer, at de gør det godt og har det godt. Uagtet hvad der sker omkring dem.

Vores rådgivning går langt videre end blot at håndtere forandring, men tilbyder ved hjælp af ny viden, empirisk forskning, skarpe indsigter og konkrete værktøjer et mere holistisk alternativ til at sikre performance og trivsel.

Selv om vores kunder kan forvente passion, stærk menneskeforståelse og analytisk kompetence, kender vi også vores egne begrænsninger. Vi har derfor gode erfaringer med at inddrage andre eksperter, forskere og ledere ansat i succesfulde organisationer.

Vi er eksperter i at aktivere den kollektive handlekraft i toplederteams, ledergrupper og teams i almindelighed. Det sker ved hjælp af neuroscience, resiliensforskning og positiv psykologi. Vi er solidt funderet i styrkebaseret ledelse og agile metoder. Vi er inspireret af design tænkning og sense making og holder os ikke tilbage for at bruge spil og simulationer i vores bestræbelser på at hjælpe vores kunder til at gøre det godt og have det godt.

Men vigtigst af alt så er vi pragmatikere. For når alt kommer til alt er forskellen på god og dårlig organisationsudvikling, at der sker noget. At de gode intentioner veksles til reelle handlinger. Derfor er værktøjer, metoder og realiserbare handlemuligheder en essentiel del af vores sparring.

Vores kunder

Vi er stolte og ydmyge over de projekter, som vi og vores tætte samarbejdspartnere får mulighed for at lave med vores kunder.

Se et udvalg af vores referencer, læs cases og hør, hvad kunderne oplever, når de samarbejder med os.

Klik for at se mere.