Styrketesten – VIA character strengths

www.viacharacter.org er stedet, hvor du tager den gratis styrkeprofil. Her på siden finder du mere information om profilen og værktøjer til at sætte den i spil i din organisation.

Styrkeprofil

Denne styrkeprofil, der findes på dansk, består af en række spørgsmål, der besvares på ca. 15 – 20 minutter, hvorefter du får en prioriteret liste over dine karakterstyrker.

De karakterstyrker, som profilen afdækker er ikke nødvendigvis det, som du er god til, men karakterstyrker, der giver dig energi, robusthed og en følelses af autenticitet. En god måde at se profilen, er at betragte den som en mulighed for at blive klogere på det, der styrker dig. Når du har fundet dine karakterstyrker, har vi en række yderligere værktøjer til at arbejde videre med.

Vær opmærksom på

I forhold til resultatet af VIAs styrkeprofil er det vigtigt at understrege, at du indeholder alle karakterstyrker på listen. De højest placerede er dine topstyrker, dvs. dem, du sandsynligvis lettest kan genkende. De lavest placerede er også styrker og altså ikke svagheder. Det vil dog ofte være styrker, du sjældent bruger. Når du besvarer styrkeprofilen, vil du opleve, at visse spørgsmål kan virke kulturelt bestemte og afspejler en amerikansk måde at betragte verden på. I disse tilfælde vil vi råde dig til ikke at dømme hele profilen på baggrund af enkelte spørgsmål. Statistiske analyser og gentagne forskningsprojekter har verificeret denne styrketest og anerkender dens styrke og relevans – også i Danmark.

Udvidet rapport

Som skrevet er denne styrketest gratis, men vi vil dog anbefale dig at købe den udvidede rapport. Rapporten giver dig en uddybende beskrivelse af dine styrker og ideer til, hvordan du kan arbejde videre med dem. Er du leder, kan dine medarbejdere give dig adgang til deres rapport, som I så kan bruge til evt. uddybende samtale, om hvad der styrker medarbejderen.

Coachende tilbagemelding

Vi tilbyder en coachende tilbagemelding, som er 1,5 times samtale om resultatet. Samtalen sikrer større forståelse for resultatet og klarhed til at bruge den nye viden aktivt.

Som leder vil en samtale over ens eget resultat også give værktøjer til at være opmærksom på medarbejdernes styrker.

Kontakt Marianne på telefon 2486 1511 eller marianne@gnist.com for mere information og booking.

Vær med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om organisationsudvikling og få løbende artikler, metoder og input til din ledelse.

Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Styrkekort

24 styrkekort, 5 øvelseskort, folder, der kort fortæller om styrker og styrkekort i lækkert etui i Kvadrat stof.

kr. 175

KURSUS

Certificering i brug af styrkeprofil og styrkekort

Til dig, der ønsker at arbejde mere styrkebaseret i form af en stærkere anvendelse af karakterstyrkeprofilen og styrkekort i teams, projektgrupper og 1-1 samtaler.

2021-11-09T09:46:03+00:00