Start med stilhed

I Amazon har de droppet PowerPoints og starter møder i stille refleksion og læsning af et nøje forberedt notat. Efter alle deltagere har læst notatet, diskuteres emnet i gruppen.

Vi starter flere af vores workshops på samme måde og er ret begejstret for resultatet.

I en workshop der skulle sikre mere teamflow for en gruppe ingeniører i Grundfos, startede vi med 25 min reflekteret læsning. For en ledergruppe i Region Hovedstadens Center for Sundhed startede vi to dages lederudvikling om selvorganisering med samme opgave.

Vores erfaring er at deltagerne er mere reflekteret i samtalen, svar og kommentarer stikker dybere, der er mere psykologisk tryghed i gruppen og vi får ganske enkelt en bedre samtale.

Mikkel Essenbæk, der er senior manager hos Grundfos siger:

Jeg oplevede den stille læsning og refleksion som en spændende mulighed for at komme anerledes fra start. Udover at det gav en anden og bedre dialog på workshoppen med Gnist, er jeg nysgerrig på at afprøve metoden ved vores egne møder derhjemme.

Vores oplevelse er at langt de fleste reagerer positivt på den anderledes opstart, mens andre bare gerne vil i gang. Vi kan dog godt lide at udfordre vanetænkning og forsøger at undgå at kun 20% taler 80% af tiden

Nysgerrig? Så læs lidt mere om Amazons erfaringer eller kontakt os, hvis du vil have tips til at eksperimentere med det selv. Du kan også deltage i debatten om metoden på LinkedIn

Vores rådgivning går langt videre end blot at håndtere forandring, men tilbyder ved hjælp af ny viden, empirisk forskning, skarpe indsigter og konkrete værktøjer et mere holistisk alternativ til at sikre performance og trivsel.

LÆS MERE HER

2019-02-11T10:34:47+00:00