Styrkespotting

Sammen med Dansk HR har vi skabt en serie på fem videoer, der på hver deres måde giver input til arbejdet med styrkespotting.

Hvis styrker forstås som det, der styrker os, så handler styrkespotting om at lede efter det der styrker, dig selv, dine medarbejdere eller kolleger. Få i dette indlæg nogle perspektiver på, hvordan styrker hænger sammen med motivation.

Når styrker er det der styrker os, handler styrkespotting om at lede efter det der styrker dig selv og dine kolleger. I denne artikel og medfølgende video, præsenteres de 24 styrker, der udgør en af verdens mest anvendte metoder til at arbejde med styrker.

I dette indlæg præsenterer vi den gratis styrkeprofil og hvordan du finder den. Værktøjet består af en række spørgsmål, der besvares på ca. 15 – 20 minutter, hvorefter man får en prioriteret liste over ens styrker.

Svaret på spørgsmålet: ”Hvad bliver altid lavet på din to-do liste?” rummer meget mere end man skulle tro – det fortæller nemlig noget om prioriteter. Det spørgsmål plus 4 andre præsenteres i denne fjerde video om styrkespotting.

Styrkespotting i sin essens handler om at lære af det der virker, men alt for ofte bruger vi mest tid på at forstå det der ikke virker. En tilgang, hvor vi som supplement til at undersøge vores dårlige performance også undersøger og virkelig lærer af vores gode performance er emnet i denne 5 og sidste video i serien om styrkespotting.

2018-08-24T09:29:00+00:00