Styrkebaserede MUS

Vi har i samarbejdet med Ledernes Hovedorganisation udviklet et helt unikt koncept for medarbejder- udviklingssamtaler med udgangspunkt i styrkebaseret ledelse. Konceptet er velafprøvet med stor succes internt i Lederne, og tilbydes nu frit til ledere som kan anvende materialerne uden yderligere støtte.

Da det er et MUS værktøj, er det som sådan ikke et værktøj til gruppeudvikling. Vi har dog samlet en masse erfaringer ift. at udvikle et så enkelt værktøj, så man let og enkelt kan komme igang.

På denne side finder du alt, der skal til, for at komme i gang med at holde medarbejderudviklingssamtaler med et styrkebaseret fokus. Materialerne kan du downloade gratis nederst på siden. Har I brug for træning i brug af konceptet, kan du læse mere om vores specialdesignede kursus.

Det styrkebaserede fokus er relevant i forhold til udviklingssamtaler, fordi samtalen er et oplagt sted at blive klogere på det, der motiverer medarbejderen, og hvornår vedkommende føler sig stærkest, mest glad og præsterer bedst. Derigennem bliver du som leder, din medarbejder og organisationen bedre i stand til at forstå og fremme forudsætningerne for at gøre det godt og ha det godt.

Fonden Velliv har givet en millionbevilling til Gnist og Statens Institut for Folkesundhed (SIF). Bevillingen er givet, så vi i fællesskab kan udvikle og forske i effekten af værktøjer, som skal styrke samarbejde, trivsel og resultater i private virksomheder. Fokus er udelukkende på værktøjer, der kan anvendes af teams og grupper – uden brug af ekstern hjælp.

2018-10-13T10:03:25+00:00