Styrkekort og styrkehistorier

Vores første tiltag der havde fokus på at omsætte teori til praktiske gør-det-selv redskaber var vores styrkekort og spillet styrkehistorier.

0
Solgte sæt styrkekort
0
Printbare styrkekort
0
Solgte spil Styrkehistorier

Som et af de første danske konsulentfirmaer satte vi fokus på et af positiv psykologis mest populære redskaber. Nemlig de 24 karakterstyrker. De udgjorde fundamentet i vores første bog Gnisten i arbejdslivet og sidenhen i et af vores mest succesrige gør-det-selv produkter, som vores kunder anvender uden brug af ekstern hjælp.

Sidenhen har mere en 300 ledere, konsulenter og coaches lært at arbejde med redskaberne og bruger dem i alt fra coaching, teamudvikling og medarbejderudviklingssamtaler.

Udviklingen af styrkekortene førte til et tæt samarbejde med Psykiatrifonden om udvikling af styrkekort til brug i skolen. Disse kort er nu tilgængelige via Psykiatrifondens hjemmeside www.trivnu.dk. Tilsvarende anvendes vores styrkekort også af Finansforbundet i et større karriereudviklingstiltag.

Fonden Velliv har givet en millionbevilling til Gnist og Statens Institut for Folkesundhed (SIF). Bevillingen er givet, så vi i fællesskab kan udvikle og forske i effekten af værktøjer, som skal styrke samarbejde, trivsel og resultater i private virksomheder. Fokus er udelukkende på værktøjer, der kan anvendes af teams og grupper – uden brug af ekstern hjælp.

2018-10-13T09:01:20+00:00