Gnisten i arbejdslivet

Gnisten i arbejdslivet er en øvelsesspækket arbejdsbog, der præsenterer konkrete og relevante anvisninger på, hvordan du, som læser, træner dit fokus på det, der styrker dig og giver dig energi.

Bogen er oplagt for ledere, der ønsker inspiration til deres egen styrkebaserede værktøjskasse og de der ønsker mere viden om, hvad der giver dem styrke, og hvordan det medvirker til at skabe energi, fokus og robusthed. Viden, der kan bruges til hjælpe medarbejdernes styrke og energi på vej.

Udgangspunktet for denne øvelsesspækkede arbejdsbog er, at styrker er de knapper, der – når vi trykker på dem – udløser tanker, følelser og handlinger, der styrker os, giver os energi og tro på os selv. Sidst, men ikke mindst, giver styrkerne os indsigt og metoder til at opnå et mere autentisk arbejdsliv.

Fyldt med værktøjer

Med Gnisten i arbejdslivet præsenteres du for en bog, der med udgangspunkt i solid forskning inden for især positiv psykologi, møder dig i øjenhøjde og giver konkrete og relevante anvisninger på, hvordan du kan lære at fokusere på dine styrker. Bogen kan være inspiration for ledere eller din hjælp til selvledelse og realisere mere af det potentiale du ved, du har – hvis du er villig til at investere tid, nærvær, nysgerrighed og refleksion.

Test, gratis styrkekort og værktøjer

I bogen omtales såvel VIA styrketesten, vores gratis styrkekort og en række værktøjer, og du finder det hele derunder.

Vejledning til VIA styrketest

www.viame.org er stedet, hvor du tager denne styrketest og finder den gratis styrkeprofil.

Her kan du læse meget mere om styrketesten.

Gratis printbare styrkekort

GNIST styrkekort findes både i denne gratis printbare variant eller i en fysisk variant med mere information og inspiration. De fysiske kort købes i shop, mens de gratis kan downloades her.

Download de gratis printbare styrkekort

2018-08-30T06:07:06+00:00