Gnisten i arbejdslivet

selvledelseDit redskab til selvledelse

Gnisten i arbejdslivet handler om, hvad der tænder os, og hvad der gør os stærke. Den er til dig, der er interesseret i selvledelse og muligheden for at udvikle dit potentiale.

Hvordan kan vi mere effektivt blive klar over det, der giver os drivkraft – det der tænder gnisten i vores arbejdsliv?

Hvordan kan vi arbejde med vores styrker og sørge for, at de gør en positiv forskel?

Udgangspunktet for denne øvelsesspækkede arbejdsbog er, at styrker er de knapper, der – når vi trykker på dem – udløser tanker, følelser og handlinger, der styrker os, giver os energi og tro på os selv. Sidst, men ikke mindst, giver styrkerne os indsigt og metoder til at opnå et mere autentisk arbejdsliv.

Fyldt med værktøjer

Med Gnisten i arbejdslivet præsenteres du for en bog, der med udgangspunkt i solid forskning inden for især positiv psykologi, møder dig i øjenhøjde og giver konkrete og relevante anvisninger på, hvordan du kan lære at fokusere på dine styrker. Bogen kan være din hjælp til selvledelse og realisere mere af det potentiale du ved, du har – hvis du er villig til at investere tid, nærvær, nysgerrighed og refleksion.

Hvem henvender bogen sig til?

Bogen henvender sig til alle, der ønsker at blive klogere på deres styrker. Måske du overvejer jobskifte, men mangler inspiration til valg af retning. Måske du er ledig og mangler energi og robusthed i din jobsøgning, eller måske er du på jagt efter øvelser, der aktiverer det bedste ved dig – nemlig dine styrker. Bogen tager udgangspunkt i, hvad du selv kan gøre for dig selv og du er derfor ikke afhængig af andre til at komme i gang med selvledelse.

Bogen er oplagt for coaches, konsulenter, undervisere og vejledere, der ønsker inspiration til deres egen styrkebaserede værktøjskasse.

Hvad har den med innovation at gøre?

Forskning der bl.a. præsenteres i bogen “The Progress Principle” af den amerikanske forsker Theresa Amabile, dokumentere at nytænkning har de bedste vilkår når mennesker er indre motiveret. Det er denne tilstand, der skaber de bedste forudsætninger for de fænomener vi ofte forbinder med innovation – nemlig flow, kreativitet, gejst – gnist!

Bogen anviser en tilgang, der hjælper den enkelte medarbejder med at kæde sine muligheder og opgaver sammen med egne færdigheder og styrker. I denne sweet-spot, som bogen beskriver, opstår grundlaget for innovation og motivation der holder længere end til i morgen.