Performance og læring i Kvadrat

Fordobling af omsætningen de sidste fem år og dermed et resultat på 1,2 mia. kr og en tilsvarende solid indtjening. Det går godt for Kvadrat.

Kender du ikke Kvadrat, skal du bare købe et  møbel- eller designmagasin så kan du ikke undgå at se deres produkter eller læse om deres tilgang til design. For Kvadrat har indtaget førerpositionen på markedet for designtekstiler, og siden Anders Byriel og Mette Bendix overtog virksomheden fra deres fædre, er udviklingen bare gået en retning. Den rigtige retning. For det er ikke kun kunderne, der er vilde med Kvadrat, medarbejderne er også. Det viser deres trivsels- og tilfredsheds målinger i hvert fald klart og tydeligt.

Læring er en forudsætning

I en artikel, som vi har skrevet til magasinet Uddannelse og Udvikling, der udgives af Dansk HR siger Mads Nygård, der er Senior Vice President for Strategi og HR, at

“Kvadrat kan kun sikre en bæredygtig vækst ved  at tage udgangspunkt i de eksterne ”krav”, der stilles til virksomheden. Når kompleksiteten i omverdenen stiger, kræver det en stor intern agilitet for at kunne tumle med den nye virkelighed. Det kræver  organisatorisk læring, så kompleksitet kan vendes fra at være en trussel mod high performance til at kunne omfavnes den og blive en styrke.”

Mads Bab har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Kvadrat siden 2007. Samarbejdet har kredset om dele af de læringstiltag, som virksomheden har iværksat. Det er derfor, vi er glade for at kunne præsentere denne podcast, hvor Mads taler med Mads Nygård om, hvordan performance og læring går hånd i hånd.

Introduktion til podcasten

[vsw id=”splnDI9xwBQ” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”

Lyt til podcasten her

Abonner på Gnist podcast

Case: Styrket læring via simulationer hos internationale sælgere i Kvadrat

Læs mere

Vores rådgivning går langt videre end blot at håndtere forandring, men tilbyder ved hjælp af ny viden, empirisk forskning, skarpe indsigter og konkrete værktøjer et mere holistisk alternativ til at sikre performance og trivsel.

LÆS MERE HER

2018-08-24T09:43:45+00:00