10 spørgsmål til at blive klogere på det, der styrker dig

Når vi arbejder styrkebaseret sker det ud fra antagelsen om, at vores styrker ikke kun er det vi er gode til, men det også det, der giver os mental styrke og robusthed.

Hvis du ønsker at blive klogere på det, der styrker dig, kan du læse mere om en af verdens mest anerkendte styrkeprofiler og hvordan du kan afdække dine styrker ved hjælp af et gratis profil værktøj, som mere end 2 mio. mennesker verden over har gjort.

Uanset om du har taget styrkeprofilen, eller blot har en grundlæggende idé om hvad dine styrker er, finder du her 10 gode spørgsmål til at blive klogere på dine eller andres styrker.

Prøv f.eks. at bruge 3-5 min på en slags brainstorm på et eller flere spørgsmål.

  1. Hvordan har du det, når du har det som fisk i vandet?
  2. Hvad vil det betyde for dig, hvis dine styrker i højere grad giver dig følelsen af at være autentisk – altså ”lige dig?
  3. Hvad vil det betyde for dig, hvis dine styrker i højere grad giver dig følelse af begejstring og glæde?
  4. Hvad vil det betyde for dig, hvis dine styrker i højere grad medfører hurtig indlæring, hvis det du skal lære forbindes med styrken?
  5. Hvad vil det betyde for dig, hvis anvendelse af dine styrker føles uundgåeligt – du kan ligesom ikke lade være?
  6. Hvad vil det betyde for dig, hvis dine styrker i højere grad giver dig energi frem for følelsen af at være drænet?
  7. Hvad vil det betyde for dig, hvis dine styrker i højere grad medfører, at du automatisk søger hen imod projekter og opgaver, der kredser om styrken?
  8. Hvad vil det betyde for dig, hvis dine styrker i højere grad giver dig en indre følelse af motivation frem for en ydre motivation betinget af belønning?
  9. Hvad vil det betyde for dig, hvis dine styrker i højere grad ikke er færdigheder bundet til en bestemt opgave, rolle eller målsætning, men er relevante på tværs af disse?
  10. Hvad vil det betyde for dig, hvis dine styrker i højere grad er faktorer, der supplerer dine talenter og færdigheder og giver dem ekstra kraft?
2018-08-31T09:39:44+00:00